ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Anesis Hotel είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο στο κέντρο της Κοζάνης, που διαθέτει όμορφα δωμάτια, ιδανικά για μια
οικονομική διαμονή. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με μοντέρνες παροχές ώστε οι επισκέπτες να έχουν άνετη και ευχάριστη διαμονή.

ξενοδοχεια κοζανη - Anesis Hotel

Economy Μονόκλινα Δωμάτια

Τα ζεστά και φωτεινά Εconomy Mονόκλινα δωμάτια είναι μεγέθους 13 τμ και μπορούν να φιλοξενήσουν έναν ενήλικα και ένα μικρό παιδί. Διαθέτουν διπλό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα, ιδιωτικό μπαλκόνι, μπάνιο με ντους και προϊόντα περιποίησης.

ξενοδοχεια κοζανη - Anesis Hotel

Standard Μονόκλινα Δωμάτια

Τα ευρύχωρα μονόκλινα δωμάτια είναι μεγέθους 17 τμ και μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα έναν ενήλικα. Διαθέτουν διπλό κρεβάτι ή δύο μονά με ανατομικό στρώμα, ιδιωτικό μπαλκόνι και μπάνιο με προϊόντα περιποίησης.

ξενοδοχεια κοζανη - Anesis Hotel

Economy Δίκλινα Δωμάτια

Διακοσμημένα με κλασσικές πινελιές δημιουργούν ένα ζεστό περιβάλλον. Τα μικρότερα αυτά δωμάτια είναι μεγέθους 13 τμ και μπορούν να φιλοξενήσουν 2 άτομα σε διπλό κρεβάτι ή σε δύο μονά με ανατομικό στρώμα.

κοζανη ξενοδοχεια - Anesis Hotel

Standard Δίκλινα Δωμάτια

Τα ευρύχωρα δίκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου μας καλύπτουν έναν χώρο 20 τμ και μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα 2 ενήλικες και ένα μικρό παιδί έως 5 ετών. Τα γωνιακά και φωτεινά αυτά δωμάτια διαθέτουν 2 κρεβάτια (διπλό και μονό) με ανατομικά στρώματα, ιδιωτικό μπαλκόνι, όπως και μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και προϊόντα περιποίησης.

διαμονη κοζανη - Anesis Hotel

Standard Τρίκλινα Δωμάτια

Τα Standard Τρίκλινα είναι μεγέθους 20 τμ επιπλωμένα με κλασική γραμμή και εξοπλισμένα με σύγχρονες παροχές ώστε να φιλοξενήσουν 3 άτομα. Τα δωμάτια έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι, μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και προϊόντα περιποίησης. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ενός διπλού κρεβατιού και ενός μονού ή τριών μονών καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση.

πολυτελη διαμονη στη Κοζάνη - Anesis Hotel

Superior Τρίκλινο Δωμάτιο

Το ιδιαιτέρως άνετο και με μοντέρνα διακόσμηση Superior Τρίκλινο δωμάτιο βρίσκεται στον 2ο όροφο του ξενοδοχείου μας και μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 33 τμ, το οποίο διαθέτει τρία μονά κρεβάτια, αναπαυτικό σαλονάκι και είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες ανέσεις ώστε να κάνουν τη διαμονή σας στην Κοζάνη, πιο όμορφη.

TOP