ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις συχνότερες ερωτήσεις των πελατών μας.
Κάντε κράτηση απευθείας από την σελίδα μας και επωφεληθείτε!

Η ζεστή φιλοξενία, η καθαριότητα, το οικογενειακό περιβάλλον, η δυνατότητα οικονομικής διαμονής αλλά και η πλεονεκτική θέση του ξενοδοχείου, αποτελούν μόνο μερικούς από τους λόγους για τους οποίους θα επιλέξετε το Anesis Hotel.

Μπορείτε να κάνετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια την κράτηση σας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα μας. Η διαδικασία είναι απλή και οι τιμές οι καλύτερες που θα βρείτε online.

Ξεκινήστε εδώ για την κράτηση σας και επωφεληθείτε!

Αυτοκίνητο
Το Anesis Hotel βρίσκεται στην Πλατεία Λασσάνη 14. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο (+30) 24610 22505.

ΚΤΕΛ

Το Anesis Hotel απέχει 750 μέτρα από τα ΚΤΕΛ. Οι επισκέπτες μπορούν να μεταβούν στο ξενοδοχείο μας είτε με τα πόδια είτε με ταξί με το κόμιστρο στα 5,00 ευρώ.

Αεροπλάνο

Το αεροδρόμιο "Φίλιππος" είναι μόλις 5 χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Κοζάνης. Η άφιξη στο ξενοδοχείο μας γίνεται με ταξί, εντός 10-15 λεπτών και το κόμιστρο είναι περίπου 10 ευρώ.

Πατήστε εδώ για να μας δείτε στον χάρτη!

Το Check-in γίνεται από τις 14:00 ενώ το Check-out μέχρι τις 11:00.

Σε περίπτωση που έρθετε νωρίτερα στο ξενοδοχείο μπορούμε να κρατήσουμε τις αποσκευές σας ώστε να κάνατε την βόλτα σας όσο θα ετοιμάζεται το δωμάτιο.

Οι επισκέπτες μας έχουν τις παρακάτω επιλογές.

-Σε δημόσιο δρόμο περιμετρικά του ξενοδοχείου
-Ιδιωτικό πάρκινγκ, απέναντι απ’ το ξενοδοχείο, με 24-ωρη χρέωση 8,00 ευρώ

Το Anesis Hotel διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να έχετε αξιόπιστη και γρήγορη ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας!

Ναι, επιτρέπονται σκυλιά-οδηγοί και μικρά κατοικίδια με συνεχή επιτήρηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Η κράτηση προ-πληρώνεται
  • Σε περίπτωση ακύρωσης, τροποποίησης ή μη εμφάνισης η πληρωμή δεν επιστρέφεται

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

  • Σε περίπτωση ακύρωσης από τον πελάτη- εφόσον αυτή γίνει 21 ημέρες πριν από την συμφωνημένη άφιξη- το Ξενοδοχείο υποχρεούται να επιστρέψει ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής.
    Εάν η ακύρωση γίνει -σε λιγότερες από 21 ημέρες από την συμφωνημένη άφιξη- ο πελάτης οφείλει το μισό του συνολικού ποσού της παραγγελίας, που ακύρωσε.
  • Ακύρωση κράτησης γίνεται για ολόκληρη την κράτηση και όχι για τμήμα αυτής.
  • Σε περίπτωση που ο πελάτης αφιχθεί αργότερα από την συμφωνημένη ημερομηνία άφιξης, ή μετά την άφιξη του, στο Ξενοδοχείο, επιθυμεί να περιορίσει τη διάρκεια διαμονής του, επιβαρύνεται με το 50% της συνολικής χρέωσης των διανυκτερεύσεων που ακυρώνει.

Κανονισμός σχέσεων ξενοδόχων-πελατών (άρθρο 8 του Ν.1652/30-10-86 ΦΕΚ167Α)

Στο ξενοδοχείο Anesis ετοιμάζουμε το πρωινό σας τύπου Continental, την ώρα που επιθυμείτε (06:00-10:00) και το σερβίρουμε στην αίθουσα πρωινού στον πρώτο όροφο ή και στην άνεση τους δωματίου σας.

Επίσης, το Anesis Hotel συνεργάζεται με τοπικά εστιατόρια, προσφέροντας έκπτωση 15%.

Η Κοζάνη είναι μια ιδιαίτερα ζωντανή πόλη, με μαγαζιά, πολύβουο κέντρο, εστιατόρια, bar, αλλά και ιστορικά αξιοθέατα, βυζαντινές εκκλησίες, αρχοντικά και μουσεία.
Πατήστε εδώ και ανακαλύψτε!

TOP