ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις συχνότερες ερωτήσεις των πελατών μας.
Κάντε κράτηση απευθείας από την σελίδα μας και επωφεληθείτε!

Η υγεία των πελατών μας και του προσωπικού είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό λαμβάνουμε επαυξημένα μέτρα, προκειμένου να παραμένετε ασφαλείς κατά τη διάρκεια της διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας.

Η ζεστή φιλοξενία, η καθαριότητα, το οικογενειακό περιβάλλον, η δυνατότητα οικονομικής διαμονής αλλά και η πλεονεκτική θέση του ξενοδοχείου, αποτελούν μόνο μερικούς από τους λόγους για τους οποίους θα επιλέξετε το Anesis Hotel.

Μπορείτε να κάνετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια την κράτηση σας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα μας. Η διαδικασία είναι απλή και οι τιμές οι καλύτερες που θα βρείτε online.

Ξεκινήστε εδώ για την κράτηση σας και επωφεληθείτε!

Αυτοκίνητο
Το Anesis Hotel βρίσκεται στην Πλατεία Λασσάνη 14. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο (+30) 24610 22505.

ΚΤΕΛ

Το Anesis Hotel απέχει 750 μέτρα από τα ΚΤΕΛ. Οι επισκέπτες μπορούν να μεταβούν στο ξενοδοχείο μας είτε με τα πόδια είτε με ταξί με το κόμιστρο στα 5,00 ευρώ.

Αεροπλάνο

Το αεροδρόμιο "Φίλιππος" είναι μόλις 5 χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Κοζάνης. Η άφιξη στο ξενοδοχείο μας γίνεται με ταξί, εντός 10-15 λεπτών και το κόμιστρο είναι περίπου 10 ευρώ.

Πατήστε εδώ για να μας δείτε στον χάρτη!

Το Check-in γίνεται από τις 14:00 ενώ το Check-out μέχρι τις 11:00.

Σε περίπτωση που έρθετε νωρίτερα στο ξενοδοχείο μπορούμε να κρατήσουμε τις αποσκευές σας ώστε να κάνατε την βόλτα σας όσο θα ετοιμάζεται το δωμάτιο.

Οι επισκέπτες μας έχουν τις παρακάτω επιλογές.
Διαθέτουμε 3 θέσεις έμπροσθεν του ξενοδοχείου (χωρίς κράτηση).
Υπάρχουν θέσεις στάθμευσης περιμετρικά του ξενοδοχείου σε δημόσιο δρόμο.
Ιδιωτικό πάρκινγκ απέναντι απ’ το ξενοδοχείο, με ημερήσια χρέωση 8,00 ευρώ.

Το Anesis Hotel διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να έχετε αξιόπιστη και γρήγορη ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας!

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Στο ξενοδοχείο Anesis ετοιμάζουμε το πρωινό σας τύπου Continental, την ώρα που επιθυμείτε (06:00-10:00) και το σερβίρουμε στην αίθουσα πρωινού στον πρώτο όροφο ή και στην άνεση τους δωματίου σας.

Επίσης, το Anesis Hotel συνεργάζεται με 2 τοπικά εστιατόρια, προσφέροντας έκπτωση 15% στο φαγητό.

Η Κοζάνη είναι μια ιδιαίτερα ζωντανή πόλη, με μαγαζιά, πολύβουο κέντρο, εστιατόρια, bar, αλλά και ιστορικά αξιοθέατα, βυζαντινές εκκλησίες, αρχοντικά και μουσεία.
Πατήστε εδώ και ανακαλύψτε!

TOP